Bitcoin Dolandırıcılarından Web Sitesi Sahiplerine Tehdit!

Bitcoin Dolandırıcılarından Web Sitesi Sahiplerine Tehdit
Bilgisayar korsanları, Bitcoin (BTC) ile ödeme yapılmadığı sürece az sayıda trafiği olan web sitelerine saldırıda bulunmakla tehdit ediyorlar.

KrebsOnSecurity'ye göre, web sitesi sahipleri büyük miktarda spam trafiği ile saldırmakla ve Google'ın reklam platformu AdSense hesaplarını askıya almakla tehdit eden bilgisayar korsanları, saldırıların gerçekleşmemesi Bitcoin (BTC) aracılığıyla ödeme yapmaları gerektiğine dair tehditlerde bulunuyor.

Bilgisayar korsanlarının bu noktadaki nihai hedefleri, web sitesi sahiplerinin AdSense hesaplarını kalıcı olarak kapattırmak ve para kazanmalarını önlemek.

Bu saldırıyı durdurmak için web site sahiplerine e-posta gönderiyorlar e-postada yer alan Bitcoin adresine adrese 5,000 dolar değerinde Bitcoin (BTC) göndermeleri gerektiğini ifade ediyorlar.

Google, "sabotaj" girişimlerini tespit etmek ve başarılı olmalarını önlemek için gerekli önlemleri aldıklarına dair bir açıklamada bulundu.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version