"Bitcoin 100.000 Dolarlık Fiyat Tırmanışına Başladı"

Bitcoin (BTC)'nin fiyatı 9 Şubat tarihinde 10.000 dolar kilit psikolojik sınırını aştı. Bu yükselişin sonrasında 2019 Ekim ayından bu yana Bitcoin'de en yüksek seviyeye ulaşılmış olundu.

Ancak birçok kişi dünyanın en değerli kripto para biriminin çok daha yüksek seviyelere geleceğini ve bu seviyeye ulaşmadan önce sadece 10.000 dolarda kaldığını ifade ediyorlar. Morgan Creek Digital'in kurucu ortağı ve ortağı Anthony Pompliano, Bitcoin'in fiyatının sınırlı arz ve artan talep nedeniyle 2021'in sonunda 100.000 dolar'a ulaşabileceğini iddia ediyor:

Bitcoin 10.000 dolara ulaştı. Hala Bitcoin'in Aralık 2021'in sonunda 100.000 dolara ulaşacağını düşünüyorum. Sabit arz. Artan talep. Zaman gösterecek.

Kripto para analistlerinden Willy Woo'nun bugün daha önce Twitter'da yorumladığı gibi, Bitcoin yatırımcılarına önemli ifadelerde bulundu:
Bu kırılma gerçek bir durum. Temel yatırım faaliyeti 10 bin dolarlık alanı destekliyor.

BitMEX'in Kurucu Ortağı ve CEO'su Arthur Hayes de Bitcoin (BTC)'in gelecekteki fiyatı çok daha yüksek olacak. Twitter'da atmış olduğu tweet ile Bitcoin yatırımcılarını heyecanlandırdı:
Hiçbir şey beni durduramaz, ben tamamen yukarıdayım! Yavaş ve sakin olan yarışı kazanır. Merdiveni bitcoin'de 20 bin dolara kadar çıkaralım.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version