Alibaba, Corona Virüsü İçin Blockchain Destekli Girişimi Başlattı!

Alibaba, Corona Virüsü İçin Blockchain Destekli Girişimi Başlattı
Dünyanın en büyük alışveriş platformlarından biri olan Aliexpresss ve Türkiye'de Trendyol'un ortağı olan Çinli Alibaba şirketinin bazı iştirakleri; operatörlerin, Blockchain destekli çevrim içi "temassız teklif verme" özellikleri de dahil olmak üzere, Corona Virüsüyle savaşırken işletmelere yardımcı olabilmek amacıyla çözümler sunmaya başladı.

Medya kuruluşlarının, Alipay'in çevrim içi teklif verme uygulamalarında Blockchain teknolojisiyle desteklenen çözümlerden yararlanacağını ve kullanıcıların ürünlere ve hizmetlere "temassız" teklifler vereceğini bildirdi.

Diğer Alibaba iş grupları da, yıkıcı Corona virüsü salgını sonrasında ülkedeki ticaretin daha iyi şartlarda devam edebilmesi için Blockchain teknolojisini kullanmaya çalışacaklar.

Uzaktan destek çözümleri sağlayıcısı Dingding'in yanı sıra Alibaba Cloud ülkedeki işletmelerin güvenli bir şekilde işlemlerine devam edebilmesi için yeni teknoloji çözümleri kullanmayı planladıklarını ifade ediyorlar.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version