ABD Kongresi, Küçük İşletmeler İçin Blockchain Avantajları Hakkında Bir Duruşma Düzenleyecek

ABD Kongresi, Küçük İşletmeler İçin Blockchain Avantajları Hakkında Bir Duruşma Düzenleyecek
ABD Temsilciler Meclisi Küçük İşletmeler Komitesi, Blockchain teknolojisinin küçük işletmeler ve girişimciler için faydaları hakkında bir duruşma düzenleyecek.

ABD Küçük İşletmeler Komitesi, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki küçük firmalara ve girişimcilere Blockchain teknolojisinin yararları hakkında bir duruşma düzenleyecek. Duruşmanın 4 Mart'ta saat 16:30'da yapılması planlanıyor.

Komite önünde tanık olmak için kripto para endüstrisinden birkaç kişi


Kripto para endüstrisinden birkaç tanık, Protokol Laboratuarları genel danışmanı Popcom CEO'su Dawn Dickson, Ownum CEO'su Shane McRann Bigelow da dahil olmak üzere komite önünde tanıklık edecek. Komite başkanı Nydia M. Velazquez yaptığı açıklamada, blockchain'in küresel tedarik zincirlerindeki malları izlemek veya bağlı cihazlar arasında eşler arası işlemleri mümkün kılmak gibi çeşitli kullanımları olduğunu söyledi. Duruşmada, girişimlerin üretkenliği artırmak ve güvenliği artırmak için Blockchain teknolojisini nasıl kullanabileceği araştırılıyor.

Ülkeler Blockchain teknolojisini kullanmaya devam ediyor


Dünyadaki ülkeler lojistik ve sağlık da dahil olmak üzere birçok alanda blockchain teknolojisini benimsiyor. Dünyanın dört bir yanındaki hükümet yetkilileri, kripto para birimlerinin çoğunun altında yatan teknolojiyi devrimci olarak kabul etti ve kapsamlı bir şekilde çalışıyorlar. Son zamanlarda Avustralya Sanayi, Bilim, Enerji ve Kaynaklar Bakanlığı, Blockchain teknolojisine odaklanan 52 sayfalık bir yol haritası yayınladı. Bununla birlikte, milletvekilleri, teknolojinin başlangıçta amaçlandığı merkezi olmayan kripto para birimlerine çok hevesli değiller.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version