TRON (TRX) Sonraki Yıllık Zirveyi Kobe Bryant İçin Yapacak

TRON (TRX) Sonraki Yıllık Zirveyi Kobe Bryant İçin YapacakKriptosozluktv.com - 26 Ocak'ta Amerika'nın Los Angeles şehrinde bir helikopter kazası geçiren Kobe Bryant ölümüyle bütün dünyayı yasa boğdu.

Basketbol'un dev ismi Kobe Bryant'ın ve 13 yaşındaki kızı Gianna, Pazar sabahı bir helikopter kazasında hayatını kaybetti. Kobe'nin büyük bir hayranı olan TRON Vakfı'nın CEO'su Justin Sun, bir sonraki Blockchain zirvesinin Kobe Bryant için gerçekleşeceğini duyurdu.

Emekli N.B.A. efsanesi jübilesini yaptıktan tam 4 yıl sonra 41 yaşında hayatını kaybetti. Los Angeles Lakers yıldızı niTRON 2019'a katılmıştı ve burada Justin Sun ile Blockchain teknolojisi hakkında konuşmuştu.

niTRON Zirvesi Kobe Bryant İçin Gerçekleşecek

Başsağlığı ve üzüntüsünü dile getiren Kobe Bryant ile tanışmanın kendisi için hayatının en büyük onur ve ayrıcalıklarından biri olduğunu Twitter üzerinden ifade eden Justin Son, Kobe Bryant'ı sonsuza dek sahnede Blockchain teknolojisi üzerine konuşurken hatırlayacağını da dile getirdi. "NiTRON 2020, R.I.P. sırasında onuruna bir sessizlik anı yaşayacağız" şeklinde sözlerine eklemelerde bulundu.



Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version