"SEC Soruşturması Olursa Tezos Anlaşmaya Gidecek"

İlginç bir şekilde şu sıralar tahminler sadece Bitcoin (BTC)'in fiyatı veya altcoinlerin fiyatı etrafında dönmüyor, çünkü belirli bir blok zincirinin geleceği ve kripto para birimlerinin düzenlenmesinin dünya çapında nasıl gelişeceğine dair tahminler var.

Coinbase CEO'su Brian Armstrong, nihayet mahremiyet odaklı kripto para birimlerinin parlamasının zamanı olacağını tahmin ederken, Messari Crypto, SEC uygulaması hakkında bir tahmin içeren '2020 için Kripto Politikası eğilimleri ve tahminleri' başlıklı bir rapor yayınladı. Kurucu - Ryan Selkis - SEC'in "kayıt dışı menkul kıymet tekliflerine benzediğine inandıkları 2017 token satışlarının bolluğu ile uğraşmaya devam edeceğini" tahmin etti.

Selkis, Cosmos'un, Basic Atttention Tokenının ve Tezos'un kayıt dışı menkuş kıymet teklifleri açısından SEC'in incelemesine alınacağını belirtti. Ancak, 25 Temmuz 2017'den önce token satışları söz konusu olduğunda, komisyonun “yumuşaklık” tarafında olacaklarını da sözlerine ekledi. Selkis, “ABD ekipleriyle en iyi 30 proje söz konusu olduğunda, projelerin“ nispeten iyi müzakere pozisyonunda ”olduğunu söyledi.

Görüşlerini aynı konuda paylaşan en son kişi Washington merkezli tanınmış bir avukat olan Stephen Palley'dir. Palley şöyle diyor:
"Şu anda Tezos hakkındaki görüşüm, yasal konularla kanıyor ve belki biraz karalanmış, ama bozulmamış olarak ortaya çıkıyor. Savunan iyi avukatları var. Sınıf eylemine (zarara mı?) Boğa değil. SEC soruşturması varsa benim tahminim sonuçlandırılıyor."

Gelecek hakkında "teknik tahminlerde bulunmayacağını" iddia ederken, Palley, komisyonun projeyi kapatmasının veya "varoluştan" cezalandırmasının “pek olası olmadığını” söyledi.
"Nasıl inşa edildiğini veya finanse edildiğini düşünürse, çalışan bir ekosistem ve topluluğa sahip mevcut işlevsel bir şeydir. Bu bir merkez senaryosu değil. Ve şu ana kadar SEC'de çığlık atan hiçbir savaşçı kötü sonuçlanmasını istemez. Bu yüzden muhtemelen bir Kik senaryosu gibi değil. Bunun bir kısmı, btw, bunu daha önce yapmış olan savunma avukatlarının bir değerlendirmesidir."

Geçen yıl SEC’in incelemesine katılan en iyi kripto para birimlerinden biri EOS idi. Komisyon, Block.one'u "dijital tokenların kayıt dışı ilk para teklifini yapmaktan" sorumlu tuttu ve bunun sonucunda şirkete "24 milyon dolarlık sivil para cezası" ödemesini emretti. ICO fonlarının yüzde 0,58'ini oluşturan ceza. Yaklaşık 4,1 milyar dolar olan blok daha sonra Block.one'a yerleşti.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version