Ripple'a Dikkat Edilmeli ❗❗❗

Ripple (XRP) rallisine devam ediyor. Bu durumun sonucu olarak Ripple'ın XRP'si, Amerikan Doları karşısında 0.22 dolarlık direnç seviyesine doğru işlem görmeye devam etti. Son günlerde XRP yukarı doğru hareket eğiliminde görüküyor; son iki gündür Bitcoin (BTC)'in yukarı yönlü ivmesine karşın XRP'de tam tersine aşağı doğru bir hareket söz konusu.
Bu hareketlenmenin ardından Ripple fiyatı Amerikan Doları karşısında 0,2110 dolarlık destek seviyesini test etmiş oldu. XRP'de bu senaryo yaşanırken Bitcoin'de yükseliş trendinde kalarak 8.000 dolarlık direnç seviyesini kırmayı başardı.
XRP fiyatı, beklenen düşüşlerle birlikte 0,2100 doların altına inerse, alım fırsatı olarak görülebilir. 0,2050 dolarlık destek seviyesi ile mevcut olan yükseliş trendi elde tutuluyor. Pek tabii olumsuz bir senaryoda fiyat 0,2000 dolar altına gelmesi ile satış baskısı havası oluşabilir.

Son videomuzu izlediniz mi?
Telegram Haber: https://t.me/KriptoSozlukTVHaber
Telegram Kripto Sözlük: https://t.me/KriptoSozlukTV
Telegram Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri: https://t.me/KriptoSozlukTVPiyasaMuhabbeti
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version