Pornhub, Ödeme Seçeneklerine USDT Ekledi 👀

Pornhub
Dünyanın en popüler pornografik sitelerinden olan Pornhub, Paypal'ın yasal sebeplerden kaynaklı ödeme desteğini çekmesinin ardından ABD dolarına sabitlenmiş popüler kripto para birimlerinden olan Tether (USDT) ve popüler ödeme seçeneklerinden olan Cosmo'yu sistemine entegre etti. 

Pornhub tarafından yayınlanan yeni bir blog yayınına göre, web sitesi ABD Doları'na sabitlenmiş bir stablecoin olan Tether (USDT) ve Cosmo gibi iki yeni ödeme seçeneği eklendiğini duyurdu. Blog yazısı ayrıca USDT ve TRON Blockchain'in Pornhub'daki ödeme seçeneklerini tanıtmak için ortak olduklarını iddia etti. İlgili yayında şu ifadeler kullanılıyor:

USDT transfer işemi birkaç saniye içinde küresel şekilde yapılabilir ve ücret alınmaz. USDT ve TRON Blockchain ortaklık kurduklarından, şimdi Modellere bir kripto para birimi cüzdanı olan TRONlink aracılığıyla güvenli bir şekilde ödeme yapabilirsiniz. 

USDT gibi bir Stablecoin Bitcoin veya Ethereum gibi diğer kripto para birimlerinin aksine, yüksek volatilite veya fiyat dalgalanmalarına maruz kalmıyor. Tether aynı zamanda 4.5 milyar doları aşan piyasa değeri ile dünyanın en büyük kripto para birimlerinden biri. Stablecoin, Ethereum, OMNI ve Liquid gibi çeşitli zincirlerde çalışır ve bu da dünya çapında ödemeleri, kolaylaştırmak için Tether (USDT)'i uygun bir seçenek haline getirir.
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version