İki kişi Japonya'daki Bir Borsadan 711.000 Dolarlık Bitcoin Çaldığı İçin Tutuklandı.


Kriptosozluktv.com - Tokyo polisi, Tokyo merkezli bir kripto para borsasından 78 milyon yen (711.000 $) Bitcoin çaldığı iddia edilen iki kişiyi tutukladı.

Yerel haberlere göre, Tokyo Polis Departmanı'nın siber suç birimi bilgisayar korsanlığı suçlamasıyla Yuto Onitsuka ve Takuma Sasaki'yi tutukladı. İkilinin Tokyo merkezli bir kripto borsasından 711.000 dolar değerinde Bitcoin çaldığı sanılıyor.

Polis, 25 Ocak Yuto ve 28 yaşındaki Takuma'yı 23 Ocak'ta 78 milyon yen değerinde Bitcoin çaldığı iddiasıyla tutukladı. Bitcoin (BTC)'ler 29 Ekim 2018'de çalındı. Raporlara göre, çalıntı Bitcoin'ler, şüpheliler tarafından iç ve dış borsalarda yönetilen iki hesaba havale edildi. Ayrıca Yuto Onitsuka'nın soygun zamanında Tokyo merkezli borsada çalışan biri olduğu bildirildi. Şirket hesabının kullanıcı adı ve şifresi vardı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version