Hindistan İlk Blockchain Destekli Video Platformuna Hazırlanıyor

Hindistan İlk Blockchain Destekli Video Platformuna Hazırlanıyor
Kriptosozluktv.com - Tanınmış Bollywood yönetmeni Anurag Kashyap, Hintli tüketicilere uluslararası sanat getirmeyi amaçlayan bir Blockchain tabanlı isteğe bağlı video platformunu destekliyor.

Gangs of Wasseypur ve Black Friday gibi filmlerle tanınan Bollywood yönetmeni Anurag Kashyap, Blockchain tabanlı platformu desteklerken ayrıca, platformun geniş bir tiyatro yayını olmayan Hintli müşterilere uluslararası bağımsız filmler getirebileceğini de ifade ediyor. Hindistan hükümetinin de ülkedeki Blockchain teknolojisine olan ısrarı gittikçe artıyor.

Blockchain, Hint Dağıtım Bilmecesini Çözebilir

Screendaily raporuna göre, Anurag Kashyap, Blockchain teknolojisinin Hint dağıtım bilmecesini çözmesine yardımcı olabileceğini ifade ediyor. Teknolojinin şeffaflık getirebileceğini ve Hindistan'daki film yapımcılarının karşılaştığı birçok sorunu çözebileceğini de sözlerine ekledi. Platform o kadar şeffaf olacak ki, filmi kimin nerede izlediğini bile bulabileceğinizi ifade ediyor. 

MyNK'nın Beta Sürümü Çıktı

Blockchain destekli OTT platformunun beta sürümü çıktı. Bollywood yönetmeni ayrıca Netflix ve Amazon gibi akış devlerinin potansiyel rekabetinden de bahsetti . Hintli film severlerin ülkede geniş bir kitleye sahip Uluslararası sinemadan mahrum bırakıldığına inanıyor ve myNK'nın bu sorunu çözmeyi amaçladığını ifade ediyor. Hindistan'ın ilk blockchain tabanlı isteğe bağlı video platformu, Hindistan ve Singapur merkezli MinersInc aracılığıyla piyasaya sürüldü.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version