Henry Ford'tan 100 Yıl Önce Bitcoin Tahmini 🙀

Henry Ford Bitcoin
Eski Wall Street tüccarlarından olan Tone Vays, dünyanın ilk kripto para birimi olan Bitcoin (BTC)'in yaklaşık 100 yıl önce önde gelen Amerikalı sanayici Henry Ford tarafından tahmin edildiğini iddia eden "Enerji Standardı" başlıklı bir makaleden bir parça keşfetti ve bunu Twitter hesabından paylaştı.

Tone Vays, bunun Bitcoin'in gelecekte hayatta kalacak tek para olacağının bir başka nedeni olduğuna inanıyor.


Enerji Destekli Para

Ford, yaklaşık 100 yıl önce her ülkenin altının yerine geçebilecek kendi enerji kaynaklı kripto para birimini çıkarması gerektiğini ifade ediyor. Bu sayede, her ülke kendi doğal kaynaklarından yararlanabileceği için ülkelerin birbirleriyle savaşmasını önlemek mümkün olacaktır. 1920'lerde Ford'un planını gerçeğe dönüştürmenin bir yolu yoktu, çünkü enerji tüketimine dayalı ekonomik değer atamak neredeyse imkansıza yakındı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version