Ethereum’da Boğa İşareti mi Var? İtici Güç ETH’yi Bu Seviyelere Taşıyabilir mi?


Ethereum 166 dolarlık destek alanından yavaş yavaş yükseliyor, 8,500 dolarlık Bitcoin'e benziyor. ETH fiyatı, 170 doların üzerine çıkarsa 180 dolar veya 185 dolara makul bir artış başlatabilir.

Bitcoin fiyatı şu anda 8.700 - 7.750 dolar direnç alanının üzerinde çekiş kazanmaya çalışıyor. Dünün ana düşüş eğilimi çizgisi, ETH / USD saatlik grafiğinde 170 dolar civarında direnç sağlam duruyor. Parite 180 dolar ve 185 dolara başka bir ralli başlatmak için 170 dolar direnç seviyesini geçmeli.


Ethereum Artış Trendinde

Dün Ethereum için 162 dolar ve 160 dolarlık destek seviyelerinin ABD Doları karşısında önemini görüldü. ETH fiyatı 162 dolar seviyesinin oldukça üzerinde kaldı ve yavaş yavaş 168 doların üzerine çıktı. Dahası, aşağı yönlü hareketin % 23.6 Fib geri çekilme seviyesinin üzerinde 179 dolardan 160 dolara kadar bir düşüş oldu. Fiyat 168 dolarlık direnci ve 100 saatlik basit hareketli ortalamayı bile aştı. Son olarak, anahtar kırılma direnci alanını 170 dolar civarında test etti. Daha da önemlisi, dünün ana düşüş eğilimi çizgisi, ETH / USD saatlik grafikte 170 dolar civarında dirençle bozulmamış durumda. 179 dolardan 160 dolara kadar düşme hareketinin %50 Fib geri çekilme seviyesi de boğalar için bir engel görevi görüyor. Bu nedenle, yakın dönemde daha fazla artış için trend çizgisinin üzerinde net bir kırılma ve 170 doların üzerinde bir kapanışa ihtiyaç var Ethereum 170 dolarlık direncin üzerine çıktığında yükseliş momentumu kazanabilir. Bir sonraki kilit direnç 180 dolar seviyesine yakın, bunun üstünde 185 dolar direnç seviyesine yükselebilir. Diğer yükselişler fiyatı 200 dolara yönlendirebilir.


ETH İçin Ters Baş ve Omuz Deseni

Dün 162 dolarlık alanın yakınındaki destekle olası bir baş ve omuz paterni tartıştık. ETH fiyatı, 162 dolarlık desteğin çok üzerinde kaldı, bu da modelin hala sağlam olduğu anlamına geliyor.
158 doların altındaki herhangi bir kayıp, güçlü bir aşağı yönlü harekete neden olabilir. Genel olarak, ETH bir yükseliş eğiliminde olmaya devam ediyor ve 158 doların altında bir kırılma olmadığı sürece yakın vadede 170 dolar ve 180 doların üzerine çıkabilir.


Teknik Göstergeler

Saatlik MACD - ETH / USD için MACD yükseliş bölgesinde yavaş yavaş artıyor.
Saatlik RSI - ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesine doğru düzeltiyor.

Ana Destek Seviyesi - 162 ABD doları.
Ana Direnç Seviyesi - 170 dolar.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version