En Güvenilir Kripto Para Cüzdanları Hangileridir? 💪

Kriptosozluktv.com - Daha 5-6 yıl öncesine kadar diğer altcoin'ler bir yana Bitcoin almak ya da depolamak için alternatif yoktu bile. Fakat şimdilerde ise Bitcoin'in günden güne dünya genelinde artan popülaritesi ve kendine özgü bir piyasa oluşturduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. 

Donanım Cüzdanlar Nedir?
Donanım (Hardware) cüzdanlar kripto para birimlerini depolamak için üretilmiş cüzdanlardır. Yazılım cüzdanlardan daha da yüksek güvenlik kapasitesine sahiptir. Kripto paralarınız dolandırıcılık ya da hacklenme gibi tehditlere karşı neredeyse tam güvenli şekilde korur. Şimdi de Kripto Sözlük takipçileri için piyasadaki en iyi donanım cüzdanlarını listeleyelim.


Ledger Wallet

Fransa merkezli bir girişim şirketi olan LedgerWallet tarafından üretilmiştir. Ürün, şık ve estetik bir tasarıma ve kullanımı kolay bir OLED arayüzüne sahiptir. Dünya genelinde belki de en çok tercih edilen Ledger Wallet, size gerçek bir güvenlik imkanı sunuyor.

Desteklenen KoinlerBitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Ripple, Komodo, Ark PoSW ERC20 tokenleri, Litecoin, Dogecoin, Zcash, Dash ve Stratis.
İndirimli Ledger Almak İçin Tıklayın!

Trezor


Trezor'un donanım cüzdanı piyasadaki en eski cüzdanlardan biridir. SatoshiLabs tarafından yaratıldı ve dünyanın ilk güvenli donanım cüzdanı olarak kabul edildi. Trezor genel olarak kullanımı kolay bir arayüze sahip ve ayrıca OLED ekranı ile hesap makinesine benzerlik taşımaktadır.


Desteklenen KoinlerBitcoin Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, Namecoin, Dogecoin Dash ve Zcash ve Ethereum tabanlı koinleri MyEtherWallet üzerinden saklamaya uygundur.

KeepKey


KeepKey, cebinizde taşımak biraz rahatsızlıktan verebilecek powerbank büyüklüğünde (Nano ve Tezor'dan yaklaşık iki kat daha büyük) bir tasarıma sahip donanım cüzdandır. 
Diğer cihazlarda olduğu gibi burada da pin kodu yardımı ile cihazımıza erişiyoruz.


Desteklediği Koinler: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Namecoin, Dogecoin, Dash ve Testnet. KeepKey 99 dolara satın alınabilir.


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version