CNBC Uzmanları: Bitcoin (BTC) Fiyatı Üç Faktör Tarafından Pompalandı. Yeni Seviyeler Neler?

CNBC uzmanları, devam eden Bitcoin (BTC) yükselişinin temelleri ve olası hedefi hakkında görüşlerini paylaştı.

Savaş, Opsiyon İşlemleri ve Yarılanma

Kenetic Capital kurucu ortağı ve erken blok zinciri yatırımcısı Jehan Chu, Bitcoin (BTC)'in yükselişinin nedenleri olarak ele alınabilecek bazı sorunları belirtti.
Icrypex'ten 2.000 TL Bitcoin Ödüllü Yarışma! 💥
Ona göre, ABD-İran belirsizliği ve Chicago Ticaret Borsası'nda işlem yapan Bitcoin opsiyonlarının olumlu lansmanı Bitcoin (BTC) fiyatını etkiledi. CME Bitcoin (BTC) opsiyon lansmanı, büyük kurumsal yatırımcıların Bitcoin (BTC) pazarına girmesinin bir yoludur.

Ayrıca, Mayıs 2020'de Bitcoin (BTC) işlem validasyonunun ödülünü azaltacak “'yarılanma” olayı bu fiyat pompasını besleyebilir. Kripto para birimi borsası Luno’nun Asya Başkanı Vijay Ayyar, CNBC'ye bir sonraki Bitcoin (BTC) yarılanmasının fiyatlandırılmadığını söyledi:

Gördüğümüz gibi herhangi bir fiyat artışı, insanların kesinlikle Mayıs ayında bir gözü var.


"Makul bir hedef" Olarak 16.000 dolar

Birçok yatırımcı, bu yükseliş döngüsü sırasında Bitcoin (BTC)'in Aralık 2017'nin tüm zamanların en yüksek seviyesinden (neredeyse 20.000 $) daha iyi performans gösterip gösteremeyeceğini tahmin ediyor. Ayyar’a göre bu yıl bir numaralı blockchain için muhteşem bir yatırım getirisi sağlayabilir.

Ona göre, Bitcoin (BTC) için 15.000 - 16.000 dolar'lık fiyat yıl sonuna kadar "makul bir hedef"


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version