"Bu, Doların Geri Çekileceği Yüzyıl" 💪

Cardano'dan Charles Hoskinson
Kriptosozluktv.com - IOHK CEO'su Charles Hoskinson; Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, Bitcoin, kripto paralar ve Blockchain teknolojisinin dünya genelinin bugün mücadele ettiği birçok sorunun çözülmesinde nasıl rol oynayabileceğinden söz etti. Charles Hoskinson'un sözleri şu şekildeydi:

Bütün dünya değişiyor. Ülke sınırları içinde yaşayan parçalanmış pazarlardan tek bir küresel pazara doğru gidiyoruz.

Küresel ısınma konusunda Charles Hoskinson, insanların tarihsel olarak bu zor sorunları askeri güç yoluyla standardizasyon yoluyla çözdüğünü söyledi. "Artık bunu istemiyoruz. Öyleyse bir imparatorluğun yokluğunda, bugün bir darbe almamıza rağmen dünyayı faydaları için bir şeyler yapmaya nasıl yönlendiriyorsunuz?"

"Bu, Doların Geri Çekileceği Yüzyıl"

Ayrıca, IOHK CEO'su uluslararası bir standart rezerv para birimi oluşturmaktan bahsetti ve kripto para birimi hareketinin "gerekliliklerin aracılarını öldürün, kenarlara güç itin ve aramızda en azından bizim için eşit derecede adil olan sistemler inşa edin, en iyisi" anlamına geldiğini ifade ediyor. İnsan yaşamında sosyal sistemlerin tescilli olmadığı bir zaman olmadığını, ancak şimdi endüstrinin "fikirlerin birleşmesi" olarak gördüğünü ve hızlı bir şekilde evrildiğini ifade etti.

Cardano'dan Charles Hoskinson sözlerine şu şekilde devam etti:
Büyük değişikliklerin olması için onlarca yıl veya yüzlerce yıl gerekebilir. Bugün, 3000 kripto para biriminin, farklı ekonomik sistemler ve para politikaları hakkında binlerce fikri var, hepsi birbiriyle başa çıkıyor ve rekabet etmeye çalışıyor.
Daha sonra Bitcoin ve diğer kripto para madenciliğinin çevresel etkilerinin yıllar içinde nasıl arttığı ve toplumun, tüm İsviçre'den güç tüketimini büyük bir eve indirgemek için proof of stake gibi fikir birliği mekanizmaları geliştirdiğinden bahsetti:
Mükemmel stablecoine sahip olmamızı sağlayan teknolojiler ve kavramlar, bir ulus devletin mükemmel bir istikrarlı para birimine sahip olmasını sağlayacaktır.,
Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version