Bitcoin Yeniden 9.000 Doları Gördü! Altcoin'lerde Neler Oluyor 💥

Bitcoin 9000 dolar
Dünyanın en büyük kripto para biriminin fiyatı nihayet 9.000 doların üzerine çıktı. Bitcoin (BTC)'in fiyatı bugün temel direnç seviyesinden geçti.

2020'nin ilk ayı, önde gelen kripto para biriminin fiyatını 9.000 doların üzerinde tutmayı başardıklarından dolayı Bitcoin boğaları için iyi bir durum. Fiyat, yazı yazılırken 9.015 dolar civarında geziyor.

Çin yeni yılı tatil sezonu Corona virüsü nedeniyle uzadı

Daha önce birkaç analist, Bitcoin fiyatının 25 Ocak'ta kutlanan Çin yeni yılı nedeniyle düşeceğini söylüyordu. Çin'deki satış nedeniyle önde gelen kripto para biriminin fiyatının düşmesi bekleniyordu, ancak Bitcoin'in fiyatı yükseldi. Corona virüsü 200'den fazla can aldığından dolayı Çin şu anda bir salgınla karşı karşıya. Hükümet tatil sezonunu 8 Şubat'a kadar uzattı.

Birkaç altcoin'de gözle görülür bir artışa tanık olundu

Bitcoin ile birlikte, diğer bazı altcoinler de gözle görülür bir artışa tanık olundu. Cardano (ADA) %9.79, Tron (TRX) %6.35, IOTA %6.02 yükseliş gösterdi.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version