Bitcoin Balinaları Harekete mi Geçiyor? 1 Milyar Dolarlık Bitcoin Transferi ❗❗❗

Özellikle başta Bitcoin (BTC) olmak üzere kripto para piyasalarındaki yükseliş hızlı bir şekilde devam ediyor. Bitcoin 8.000 dolar seviyelerindeyken başlayan yükselişin ardından 8.900 dolara kadar yükseldi. Yazının yazıldığı anlarda ise Bitcoin (BTC)'in fiyatı 8.750 dolar civarında geziyor.
Icrypex'ten 2.000 TL Bitcoin Ödüllü Yarışma! 💥
Bitcoin'deki bu ani yükselişin ardından piyasa hareketliliği devam edeceğinin sinyallerini vermeye devam ediyor. Günün erken saatlerinde gerçekleşen bir Bitcoin balinası hareketi gözleri tekrar piyasadaki fiyat hareketliliğine çevirdi. 123.000'den fazla Bitcoin (BTC)'in, ortalama 1 milyar doların üzerinde bir miktarın transferi @whale_alert tarafından duyuruldu. Ayrıca şuanki değeri 1 milyar doların üzerinde olan 123.000 Bitcoin'in transfer ücreti ise 0.00005500 Satoshi oldu. Bu ise anlık fiyatta 0.48 USD ediyor.

Transferin ardından kripto para topluluğunda büyük bir pump ve dump hareketi beklentisi oluştu. Aynı hareket geçtiğimiz Kasım ayında da gerçekleşmiş ve fiyatta ciddi artışlar yaşanmıştı. İlgili haberi buradan okuyabilirsiniz.
Sizlere Balina nedir sorusunu yanıtlayabilmek adına Türk borsalarından olan Icrypex'in bu konuda bilgilendirmesini eklemekte yarar var


Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version