ABD Başkan Adayı Andrew Yang Kripto Paralar Hakkında Açıklamalarda Bulundu


ABD Demokratik cumhurbaşkanı adayı Andrew Yang, önceliğinin kripto para birimi ve Blockchain ile ilgili açık ve şeffaf kurallar olacağını söyledi. Kripto para ile ilgili mevcut düzenlemelerin herkes için kötü olduğunu ifade etti.

Bloomberg ile yaptığı röportajda ABD başkan adayı Andrew Yang, ABD'deki kripto para birimleriyle ilgili açık düzenlemeler yapılması çağrısında bulundu. Ayrıca kripto para biriminin mevcut durumu ve herkes için ne kadar kötü olduğu hakkında konuştu.

Ülke çapında kripto kullanımına ilişkin tek tip kurallara sahip olmamız gerekiyor

Düzenleme insanların banka hesaplarını ve kredi kartlarını kripto para birimine geçmek için kullanmalarına ilişkin görüşü sorulduğunda, ülke çapında kripto para birimi kullanımı konusunda tek tip bir kural ve düzenlemeye ihtiyacımız olduğunu söyledi. Şu anda, devlet muamelesi ile devletin bu soykırımına sıkıştığımızı ve herkes için kötü olduğunu ekledi.

Andrew Yang'ın kampanyası güçleniyor

Andrew Yang, Demokrat partiden 2020 ABD Başkanlık seçimlerine aday. Andrew, 18 yaşın üzerindeki her yetişkin ABD vatandaşının her ay 1000 dolarlık bir çek alacağı önerilen Evrensel Temel Gelir alacağını söylemesiyle biliniyor. Andrew Yang, kampanya boyunca onu kripto para alanında favori yapan yenilikçi teknolojiyi teşvik etmeye kararlı görünüyor.

Son zamanlarda, Mark Twain ödülü sahibi Dave Chappelle , Andrew Yang'ı önümüzdeki seçimlerde destekleyeceğini açıkladı. Teknoloji dünyasının en etkili kişiliklerinden Tesla'nın CEO'su Elon Musk da başkan adayına verdiği desteği tweet atarak açıkladı.

Telegram - Kripto SözlükTelegram - Kripto Sözlük HaberTelegram - Kripto Sözlük Piyasa Muhabbetleri
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version