2020'nin İlk 3 Ayında Bitcoin'de Neler Olabilir? 🚀🚀🚀

bitcoin 2020
Üzerinde sürekli tahminlerin yapıldığı 2020 yılı geldi çattı. Öncelikle hepinize tekrardan mutlu yıllar! 😊
2020 yılının ilk günlerinde, kripto para sektörünün en büyük para birimi olan Bitcoin (BTC)'nin üç aylık performansının ne olacağı konusunda hepimiz merak içerisindeyiz. 2020 yılının Ocak ve Mart ayları arasındaki zaman içerisinde Bitcoin yatırımcılarını nelerin beklediği birçok analist tarafından çoktan konuşulmaya başlandı bile. Kripto para uzmanları şimdiden bu konu hakkında ikiye ayrılmış durumda. 2020 yılının kripto paralar için yükseliş yılı olacağını söyleyenler de mevcut, 2019 gibi bir dönem geçireceğini söyleyen de.
Bitcoin (BTC)'nin yükseliş bakımından en büyük beklentiyi oluşturan durum unsur kesinlikle Bitcoin Halving olarak görülüyor. 2020 Mayıs ayında gerçekleşecek olan BTC blok yarılanmasına kadar Bitcoin'in fiyatlarında bir yükselme yaşanabileceği de ifade edilenler arasında.
Kripto para analistleri, her ne kadar düzenli şekilde günlük ve haftalık fiyat tahminleri yapsa da uzun vadeli tahminleri de ifade etmekten kaçınmıyorlar. Genel hava durumu ise Bitcoin (BTC)'nin önümüzdeki dönemde yükseliş trendine gireceği yönünde görülüyor.
Öte yandan gerçekleşecek olan Bitcoin Halving sonrası %60 oranına varacak bir düşüşün ani olarak yaşanacağını ve fiyatların toparlanma sürecine gireceğini de analizlerinde ifade ediyor. Bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Sizce neler olabilir, yorumlara yazabilirsiniz. 😊
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version