2.000 TL Bitcoin Ödüllü Yarışmada Son 22 Saat ❗❗❗ (Icrypex)

Icrypex'in gerçekleştirdiği, toplamda 2.000 TL Bitcoin ödüllü yarışma için son 22 saat!

15 Ocak tarihinde duyurusunu buradan da paylaştığımız yarışma için zaman daralıyor. Yarışmaya katılmak için bu linke tıklayın ve sonrasında Icrypex'e üye ol, youtube kanalına abone ol, Telegram kanalına katıl gibi basit görevleri gerçekleştirin. Büyük ödülü kazanmak için arkadaşlarınızı davet ederek şansınızı daha fazla arttırabilirsiniz!


Dikkat: Üye olduktan sonra size bir kod verilecek. Bu kodu üyelik kontrolü için yarışma linkindeki ilgili alana girmeniz gerekmekte.

🚀 1'inciye 1000 TL değerinde BITCOIN 🚀 
🚀 2'inciye   600 TL değerinde BITCOIN 🚀
🚀 3'üncüye 250 TL değerinde BITCOIN 🚀
🚀 4'üncüye 150 TL değerinde BITCOIN 🚀


   Katılmak İçin Son Gün!
Yarışmaya Katılmak İçin Tıklayın!
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version