XRP CEO'su Brad Garlinghouse'dan Ripple Hakkında Çok Önemli Açıklamalar!

Ripple (XRP)'ın CEO'su Brad Garlinghouse önde gelen bankaların gelecek yıl kripto para teklif edeceğini, elinde tutacağını ve ticaret yapacağını düşünüyor.

Garlinghouse, XRP'nin hepsine hükmedecek tek bir para olacağını düşünmediğini ama dünyanın da 2000 civarı bir kripto paraya ihtiyacı olmadığını söyledi.

Ripple'ın CEO'su önümüzdeki yıl dünyanın önde gelen bankalarının kripto para birimleri sunmaya, elinde bulundurmaya ve ticaret yapmaya başlayacağına inanıyor. Dünyanın en büyük 20 bankasının yarısının 2020 yılında aktif bir şekilde kripto paralara sahip olacağını ve ticaret yapacağını ifade etti.

Mobil Cüzdanlar Arasında Kripto Paraların Benimsenmesi Artacak

Ripple (XRP)'nin ürün müdürü Asheesh Birla'ya göre, mobil cüzdanlar ve Grab ve PayPal gibi süper uygulamalar arasında kripto paraların ve Blockchain teknolojisinin benimsenmesi daha yaygın hale gelecek. Yetkili, bu şirketlerin müşteri talebini karşılamak ve dijital bankalarla rekabet etmek için hizmetlerini genişletmek isteyeceğini de sözlerine ekledi. Asheesh'e göre, benimsenme yeni kredi ve kredi ürünlerini içerecek şekilde genişlemeye devam edecek.

Dünyanın 2000'den Fazla Kripto Paraya İhtiyacı Yok!

Brad Garlinghouse, "Dünyanın 2000'den fazla dijital varlığa ihtiyacı yok. Hepsine hükmedecek tek bir para olacağını düşünmese de, bir varlığın spekülasyonun ötesinde kanıtlanmış bir kullanım durumu yoksa, hayatta kalamayacağı açık." ifadesini kullanıyor. Daha önce de belirtildiği üzere, MoneyGram XRP aracılığıyla 100 milyon doların üzerinde işlem yaptı ve finansal dev, Ripple'ın XRP'sinin sınır ötesi işlemler için kullanımını yeni koridorlara genişletmeyi umuyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version