VeChain'in Yükselişi! ilk 100'deki 99 Coin'den Daha İyi 💥

En son yaşanan hacklenme ve 1.1 milyar VeChain kaybına rağmen, VET'in fiyatı büyümeye ve VeChain yükselmeye devam ediyor. Şu anda CoinMarketCap listesindeki ilk 99 coin'den çok daha iyi bir performans gösteriyor.



CoinMarketCap'in en iyi 100 kripto para listesinde en yüksek performans gösteren coin'i olan VeChain (VET)'in fiyatı %10 civarı bir artış sergiledi.

1.1 Milyar VET'in hacklenmesine rağmen yükseliş devam ediyor. Bir kripto para analisti, son fiyat artışından bu yana VET’in %30-35 oranında düştüğünü ve VET'in 100 Satoshis seviyesine (0.0073 $) yükselme şansının yüksek olduğunu tahmin etmişti.

Daha önce, VeChain'in yakın zamanda yaşanan 1,1 milyarlık VET kaybına yönelik olarak resmi bir duyuru yayınlanmış ve hackerların çaldıkları VeChain'lerin topluluğun kararıyla yakılabileceği ifade edilmişti.

VeChain'den daha yüksek bir büyüme kaydeden tek kripto para ise MadeSafeCoin oldu. CoinMarketCap'e göre yazının yazıldığı sırada yüzde 16'nın üzerinde yükseliş kaydetmiş durumda.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version