VeChain'in Yükselişi ve Anlamı

2020'ye günler kala geçtiğimiz Kasım ayında VeChain (VET) %130 gibi büyük bir yükselişle kendini gösterdi. Aralık 2019'un başında tepe noktasına ulaştıktan sonra ivmesinin yönünü değiştiren VeChain, kafaları karıştıran bir ivme dönemi geçiriyor.
Kripto para analistlerinden olan Crypto Michael'ın kişisel Twitter hesabından paylaştığı VeChain analizi ile birlikte VET için 80 satoshi olan desteğin bir sonraki gidişatın yönünü belirleyeceği konusunda uyardı.

Düzeltme Dalgası

26 Ekim 2019 tarihinde epey bir yükseliş gösteren VeChain, %200 gibi bir değer kazanarak topluluğunu heyecanlandırdı. Bu hareket ise 5 kademeli bir Elliot dalgası oluşumu şeklinde tanımlandı. 5 kademeli bir Elliot dalgası sonrasında gelen düzeltme dalgası, fiyatları 70 satoshi civarına kadar çekti. Sıradaki destekler ise 60 veya 45 Satoshi olabileceği ifade edildi.
Şu anki fiyatlarda gözlemlenen artışın 3 dalgalı düzeltme evresinin B safhası olduğu varsayılırsa VeChain (VET)'in kısa vadeli tepe noktasını belirlediği düşünülebilir. Bir sonraki hareket ise C dalgası ile düşüşün devamı olabileceği ifade edildi.
88 ve 92 satoshi seviyeleri şu anda süregelen bir yükseliş hareketini devam ettirme potansiyeline sahip.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version