Popüler Altcoin, Microsoft Hamlesi İle Resmen Parladı!

Vechain Microsoft
Microsoft ile işbirliği içerisinde Blockchain tabanlı "The Way of the Tier" isimli oyunun piyasaya sürüleceği haberinin açıklanmasının ardından VeChain fiyatı %25 civarında bir artış gösterdi.

1980'lerde piyasaya sürülen ilk gamebooklardan biri olan The Way of the Tiger'ı yaratan kişinin oyununu piyasaya yeni bir biçimde getirmeye karar verdiği ifade edilmiş ve bunu da VeChain'in defteri üzerinden gerçekleştirdiği vurgulanmıştı.

Buna karşılık VET token, %25 hatta üzerine bir artış yaşadı.

80'lerin Kitap Serisi Blockchain Kart Oyununa Dönüşüyor

Orijinal oyunun yazarı Jamie Thomson, Eidos ve Fable oyun yapımcıları ile birlikte çalışacak. Yazılım devi Microsoft da onlara katılacak.

Oyun VeChainThor defterinde yayınlanacak. Büyük ölçeklenebilirliği sebebiyle seçildi. Ayrıca, tüm kripto işleri ile uğraşmak zorunda kalmadan 'kartlar ve öğeler oluşturmanıza olanak sağlayacak.

Projenin yol haritası, oyunun gelecek yıl kamuya açıklanmasını vaat ediyor.

Ethereum'un popüler oyun CryptoKitties'i 2018'de başlattığından beri, Blockchain oyunları dünya genelinde popülerlik kazanıyor. Geçen yıl, topluluk CryptoKitties'e o kadar girmişti ki Ethereum, işlem ücretlerinin fiyatında çarpıcı bir artış yaşanırken büyük bir sıkıntı yaşadı.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version