Elon Musk Uzaya Bitcoin (BTC) Cüzdanı Gönderdi!

Adını her daim ilklerle andıran Elon Musk, kripto para sektörünü yakından ilgilendiren bir ilk ile yine kendinden söz ettirmeyi başardı.

Falcon 9 Roketi ile Bitcoin (BTC) Cüzdanı Transferi!

Elon Musk'ın şirketi olan SpaceX'in Falcon 9 adlı roketi ile geçtiğimiz günlerde uzaya Bitcoin (BTC) cüzdanı transfer ettiler. SpaceChain bünyesinde geliştirilen Bitcoin cüzdanı, uluslararası uzay
istasyonunda dünyada ilk aktif Bitcoin (BTC) cüzdanı olarak tarihte yerini aldı.

Dünya Dışında da Kripto Para Ekosistemi Geliştirilmeli!

SpaceChain firmasının açıklamasına göre, dünyada her gün kripto para sektörünün günden güne yerleştiğini ve kripto para ekosisteminin artık dünya dışında geliştirilmesi gerektiğini söylüyorlar. SpaceX'in Falcon 9 adlı roketi ile de bunun ilk adımının atıldığını savunuyorlar.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version