Türkiye'de Bir Kripto Para Borsası Kapanıyor!

Bitmatrix kapanıyor
Türkiye'de bir kripto para borsası faaliyetlerine son veriyor. Bir Aktifbank kuruluşu olan Bitmatrix, faaliyetlerine son vereceğini duyurdu ve şirket tarafından alınan bu karardan sonra Bitmatrix'in kapanacağı duyurusunu web sitelerinden yaptılar.

Bitmatrix Kapanış Duyurusu:
Şirket Yönetimi tarafından, Bitmatrix kripto varlık alım-satım platformunun faaliyetlerinin durdurulmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda, para ve kripto varlık yatırma ve kripto varlık alım-satım hizmetleri sonlandırılmıştır. Emir defterlerinde (tahtalarda) bulunan bütün emirler iptal edilmiştir. Kullanıcılar, Bitmatrix platformuna mevcut giriş yöntemleri ile login olarak sadece TL veya kripto varlık çekim talimatı verebilecektir. Kullanıcıların en geç 31.12.2019 tarihine kadar Bitmatrix platformunda bulunan TL varlıklarını banka hesaplarına, kripto varlıklarını ise “kripto varlık cinsi”nden başka bir cüzdana (kişisel cüzdana ve/veya borsa ya da cüzdan hizmeti sağlayan diğer şirketlerde bulunan cüzdanlara) çekmeleri gerekmektedir.
Bilgilerinize sunarız.
Türkiye'de Bir Kripto Para Borsası Kapanıyor
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version