Tron, Kripto Para Performans Grafiğinde En Üste Çıktı!

Tüm gözler iki hafta boyunca yüksek ve aylık bir direnç gösterdiği için son birkaç saat içinde Bitcoin (BTC)'di. BTC şu anda en iyi performans gösteren kripto para değil, çünkü bu ödül şu anda Tron (TRX)'a ait.

Tron, % 9 Değer Kazandı

Bitcoin hakimiyeti yine %71'in üzerinde üç ayın en yüksek seviyesine ulaşmış olabilir, ancak bu büyük ölçüde Ethereum ve XRP'nin düşüşü nedeniyle oldu.

Bugünün en iyi performans gösteren kripto parası Tron. TRX, 24 saatten kısa bir sürede 0.0139 dolar'dan 0.0152 dolar' civarına yükseldi. Kazançlar fazla görünmeyebilir, ancak USD bazında %9 gibi bir artış var bu durum şu anda Tron'u ilk 100'de en iyi performans gösteren altcoin yapıyor.

Justin Sun’ın tokenı bu ilk on sıra için Tezos'u kovalarken piyasa değeri şu an bir milyar doları geçti. Yazının yazıldığı sırada her iki altcoin de birbirine çok yakın ve XTZ bugün geri döndüğü için aralarında piyasa değeri farkı açısından sadece 20 milyon dolar kalmış durumda.

Sadece Oyun Yayında

Ethereum rakibinin momentumu, etkileşimli bir ticaret / şans oyunları oyunundan kaynaklanıyor gibi görünüyor. Tron ile her zamanki gibi, just.game için koşuda aşırı bir yarış vardı, bu da Sun'ın şu anda canlı akışı ile birkaç saat önce canlı yayına başladı.

Web sitesindeki duyuruya göre:

Dünyanın kendini idame ettirmek için kendi yazılımının sınırlarının ötesine geçen ilk kendini dağıtan yapay zekanın bir uygulaması.

Tron tabanlı oyun, TRX ile sanal 'hediye kutuları' satın almayı içeren ve ilkinden sonra başkaları tarafından daha fazla satın alındığında değeri artan bir deneme durumunda. Fiyatın bir kısmı da büyük ikramiyeye gidiyor.

Kutuları istediğiniz zaman açmak oyunu bitiriyor ve TRX'te 2 kat ödül kazanıyorsunuz. İkilem, zaman içinde çok daha değerli hale gelebilmeleri ve kutulara tutunanlar için ikramiyeyi kazanma şansının daha yüksek olmasıdır. Aynı zamanda daha çok insanın açgözlülüğünü ve FOMO duygularını hedef alan daha büyük ödüller almaya ve vermeye teşvik ediyor.

Sistemin piramidal bir temel üzerinde çalışması nedeniyle HEX'e oldukça benziyor. Genel sonuç TRX fiyatlarında bir artış olmuş durumda ve bu da token sahipleri ve oyun katılımcıları için iyi haber.

DappReview'a göre 30 dakika içinde 250 milyondan fazla TRX işlem gördü.

Her iki durumda da, Tron şu anda Bitcoin de dahil olmak üzere altcoinlerden daha iyi performans gösteriyor, bu nedenle deney başarılı oldu.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version