Tim Draper’ın 250.000 Dolar Tahmini Gerçek Olabilir mi?

Kripto paraların günden güne popülerliğinin artması ile birlikte analistler ve kripto para yatırımcıları, bu dijital pazar hakkında birtakım tahminler yapıyorlar.
Bu tahminlerden en dikkat çekici olanlarından birinin sahibi de finans uzmanı ve Silikon Vadisi’nin ikonlarından Tim Draper. Draper, bir yılı aşkın süredir Bitcoin’in fiyatının 2023 başına kadar günümüzdeki 7.000 dolar seviyelerinin kat kat üstüne çıkarak 250.000 dolar seviyesine ulaşacağını söylüyor.
Yahoo! Finance’ın yaptığı röportajda konuşan Draper, Bitcoin fiyat tahmini olarak yaptığı 250.000 dolar seviyesi tahmininde ısrarcı olduğunu, piyasadaki bazı eğilimler sebebi ile bu noktaya ulaşma yolunda birtakım aksaklıklar olmasının normal olduğunu söyledi.
CNBC’de yayınlanan kripto para yatırımcıları ve kripto sektörü hakkında tartışılan “Fast Money” isimli finans programında Draper’ın 250.000 dolarlık tahmini masaya yatırıldı.
Programda konuk olan ünlü Analist Brian Kelly, uzun vadeli değil de orta vadede yüksek fiyat ihtimalinin mümkün olduğunu hem de son derece uygun bir amaç olacağını savunarak Fundstrat Global Advisors’un Co-Founder’ı Tom Lee’ye destek çıktı. Kelly, hafta başında BTC fiyatının 2020 sonunda 250.000 dolar seviyelerini görebileceğini iddia eden Tim Draper’a güven verdi.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version