Ripple (XRP)'ın Fiyatıyla İlgili Çarpıcı Yorum: 0.10 Dolar'a Düşebilir ❗

Kripto para analistlerinden olan Jacob Canfield’a göre XRP'inin fiyatı 0.10 dolar'a kadar düşebilir.

2019 yılı, XRP sahipleri için epey acı veren bir yıl oldu. Üçüncü en büyük kripto para birimi, herhangi bir merhamet belirtisi göstermeden durmadan düşmeye devam etti.

Bu kabus #XRPArmy adı verilen topluluk için ne zaman bitecek? Büyük olasılıkla, en yakın zamanda değil. Kasım ayı başlarında gerçekleşen SWELL etkinliği bile günü kurtaramadı.
Düşüş Beklentileri

Ünlü kripto para analisti Jacob Canfield'e göre, fiyatı 0.10 dolar'a kadar düşecek olsa bile Ripple satın alma konusunda hâlâ kesinlikle çitin üstünde olacak.

Bu arada, tüccar Nebraskan Gooner, XRP’yi 0.07 dolar alanından almanın harika bir fırsat olacağını öne sürüyor.

Özlenen Zamanlar

Ripple'ın fiyatı 2017'de yüzde 30.000'den fazla artmış ve bu da yılın en büyük başarı öyküsü olmuştu. 8 Ocak 2018'de 3.36 dolar olan mutlak zirveye ulaşmıştı. Ancak, token'ın fiyatı kripto pazarının geri kalanıyla paralel olarak düşeşe başladı.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version