Kripto Sözlük'te Yeni Bir Dönem Başlıyor! Üyelik Sistemi 💥💥💥

Kripto Sözlük'te yeni bir dönem başlıyor! Youtube kanalımız üzerinden destek amaçlı tercihen üye olabileceğiz yeni bir sistem ile karşınızdayız. Üye olmazsanız da aynen devam! 😊

Çorbada tutum olsun, kahve ısmarlamak istiyorum ya da Kripto Sözlük Çok Özel'e dahil olmak istiyorum diyenlere 3 ayrı paket seçeneği mevcut. Buradan Kripto Sözlük kanalına gelip ardından "Katıl" butonuna tıklayarak üyelik sistemine erişebilirsiniz. Destek olmak istediğiniz seçeneği seçip tekrar "Katıl" diyerek ödeme sistemine gelebilirsiniz. Kart bilgilerinizi Google Pay'e girerek birkaç saniye içerisinde ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

Çorbada Tuzum Olsun🍜 = 5 TL

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version