Japonya'dan Bir Kripto Borsasına Daha Onay!

Kripto para borsalarına çok zor lisans vermesiyle bilinen ülkelerden olan Japonya, kripto para regülasyonları konusunda da en çok konuşulan ülkelerden birisidir.
Uzak Doğu ülkelerinden olan Japonya’nın finansal regülatörü olan FSA, yaptığı bir açıklama ile büyük şaşkınlık yarattı. Bu şaşkınlığın sebebi ise kripto para borsasına verdiği lisanstan kaynaklanmaktaydı. Lastroots adında bir kripto para borsası, FSA tarafından onaylanan 21. borsa olmuş oldu. Borsa zaten hali hazırda 2017 yılının Nisan ayındandan beri Japonya kripto para borsalarına lisans verme kararı olmadan ülkede hizmet halindeydi.

Lastroots Sonunda Lisans Alabildi!

2017 yılının Nisan ayından beri kullanıcılarına hizmete başlamış olan, bir süre sonra BitLicence başvurusu yapan platform, bu zamana kadar Japonya’nın finansal regülatörü olan FSA'dan lisans alamamıştı.
Ayrıca Lastroots şirketi, 6 Nisan 2018 tarihinde FSA’dan iş geliştirme konusunda bir uyarı almış ve durum düzelmediği takdirde şirketin kapatılacağını duyurulmuştu. Lastroots, bu uyarı sonrası Nisan ayı içerisinde Okwawe Co. Ltd ile çalışarak düzeltme çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.
Öncelikle güvenlik önlemleri açısından değişiklikler yapan kripto para borsası bu gelişmelerin ardından gözlem mekanizmasında birtakım değişikliklerde de bulundu. Sistematik bir şekilde kendini geliştiren Lastroots, bu sayede uzun süredir beklediği ve çabaladığı kripto para lisansına da kavuşmuş oldu.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version