Japon Yatırımcıların Gözdesi Bitcoin ve Ripple!

Coinmetrics.io adlı kripto para ve Blockchain araştırma firmasının Co-Founder’ı Nic Carter, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir araştırmada Japon kripto para sektörüne dair çarpıcı bilgiler paylaştı.
2018 yılının Aralık ayından itibaren uzak doğu ülkesi Japonya içerisindeki kripto para borsaların istatistiklerini açıklayan araştırma, en çok Bitcoin (BTC) ve XRP (Ripple) kullanıldığını açıkladı. Borsalardaki para yatırma ve çekme işlemlerinde BTC, ETH, XRP, BCHLTC miktarlarını araştıran Carter, bu araştırması ile Japonya’daki kripto para yatırımcılarının ne tür davranışlar sergilediğini de ortaya çıkarmış oldu.
Japon yatırımcıların en fazla Ripple yatırımında bulunduğu ve bu kripto para biriminin ülkedeki en çok kullanılan kripto para birimi olan Bitcoin’in ardından ikinci sırada olduğu görülüyor. Yatırımcıların sermayesini yatırdığı bir diğer popüler kripto para birimi ise Mona olarak belirlendi.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version