Ethereum (ETH)'da Kritik Seviye: 120 Dolar!

Ethereum (ETH) ve diğer kripto paralar düşmeye devam ediyor. Fiyat 18 Aralık 2019 tarihinde bu yazının yayınlanma saatinde %7 civarında bir düşüş yaşamış durumda. Bu düşüşün ardından Ethereum 125 doların altına düştü.
Fiyat şu sıralar 120 - 123 dolar arasında dolanmakta. ETH / USD saatlik grafiğine baktığımızda grafikte 125 dolar seviyesinde direnç gösteren kısa süreli bir düşüş trend çizgisi gözüküyor.
Ethereum fiyatı, 120 dolar ve üzerinde olduğu takdirde fiyatın 130 doların üstüne çıkacağı bekleniyor. Hatta 135 dolar seviyelerine doğru tırmanarak iyi bir toparlanma gerçekleştirebilir. Aynı şekilde lider kripto para birimi Bitcoin de büyük bir düşüş yaşadı. %3 - 3.5 seviyeleri arasında bir düşüş yaşayan Bitcoin, ileride ne denli bir eğilim gösterebileceğini önceki haberlerimizden takip edebilirsiniz.
Ethereum’un başarılı bir toplanma yaşaması için 120 dolar seviyesinde kalması gerekmektedir. ETH fiyatı 120 dolar seviyesinin üstünde kaldıkça yükseliş yaşamaması analistler tarafından çok düşük gözüküyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version