Eski CFTC Başkanı Blockchain'i Desteklediğini Açıkladı!

Amerika Birleşik Devletleri’nin finansal regülatörü olan ABD Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu’nun (CFTC) eski başkanı olan Chris Giancarlo veya lakabı olan Kripto Baba, yeni anlaştığı hukuk firmasında da kripto para sektörüne ilgisini eksik etmeyeceği belli oldu.
Wilkie Farr & Gallagher adlı New York tabanlı hukuk firması ile anlaşan Giancarlo, dünya çapında ünlü haber ajansı Reuters’un verdiği bilgilere göre kripto para birimleri ve Blockchain’i de kapsayan dijital yenilik bölümünden sorumlu olacak. Giancarlo yeni işi hakkında şu sözleri söyledi:
Zamanımı dünya çapındaki ticari girişimlerdeki müşterilerime ayıracak ve halkın temel odak noktaları ile ilgilenecek şekilde ayıracağım. Bunların yanı sıra blockchain tabanlı dijital doları savunmaya da devam edeceğim.

"Dijital Dolar"

Chris Giancarlo, Facebook’un Libra‘yı geliştirmesi ve Çin’in kripto para hakkındaki yaklaşımının ardından "dijital dolar" fikrinin savunucularından biri haline gelmişti. Eski işindeki görev süresi dolmasına rağmen Giancarlo, dijital dolar fikrini savunmaya devam edecek gibi görünüyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version