Hackerlar, Çaldıkları On binlerce ETH'yi Transfer Ediyor

Hackerlar, Çaldıkları On binlerce ETH'yi Transfer Ediyor
Geçen hafta bir bilgisayar korsanı, Kore borsası Upbit'ten 50 milyon dolar değerinde Ethereum çaldı. O andan bu yana, bilgisayar korsanları, çaldığı 4.65 milyon dolarlık Ethereum'ları farklı farklı bilinmeyen cüzdanlara transfer etttiği ifade edildi.

Borsa Kaybedilen Fonları Aktifleriyle Geri Ödeyecek

Upbit borsası, 27 Kasım'da 50 milyon dolarlık ETH'yi çaldırsa da bu durumun kullanıcıları etkilemeyeceğini açıkladı, çünkü kendi varlıklarından borsa kaybedilen fonları telafi edecek.

4 Aralık tarihinde 2 saatten az bir sürede 4 milyon dolar değerinde 31.000'in üzerinde ETH bilinmeyen hesaplara taşındı. Whale Alert’a göre, dün 2 saat içinde üç adet 10.000 ETH’lik (1.15 milyon $) işlem gerçekleştirilmişti.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version