Kripto Para Piyasasında Neler Oluyor? BNB, BCH, LTC ve EOS Fiyat Analizi

Kripto para piyasası geçtiğimiz bu süreçte 188 milyar dolarlık desteğin üstünde kalmak için mücadele ediyor.

Bitcoin (BTC)'in fiyatı 7130 bandında devam ediyor.
Litecoin (LTC)'in fiyatı düşüyor ve 43.23 dolar alanında.
BCH fiyatı bir şekilde ana 200 dolar destek alanını elinde tutuyor.
EOS 2.56 dolar alanında hafiften bir düşüş eğilimi gösteriyor.
Binance Coin (BNB) şu anda 15.00 dolar seviyesinin oldukça altında yer alıyor ve 14,40 dolar üzerinde kalmak için mücadele edebilir.

Bitcoin (BTC) ve kripto piyasası durgun bir şekilde düşüyor. Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Ripple, Litecoin, BCH, EOS, TRX ve ADA gibi birçok altcoin yoğun baskı altında.

Bitcoin Cash Fiyat Analizi

Geçtiğimiz birkaç seansta, Bitcoin Cash fiyatı çoğunlukla ABD Doları karşısında 220 dolar ve 225 dolar direnç seviyelerinin altında işlem gördü. Daha da önemlisi, BCH fiyatı bir şekilde ana 200 dolar destek alanını elinde tutuyor. 200 dolarlık desteğin altında olumsuz bir kırılma yaşanırsa eğer 185 dolarlık seviyeye doğru düşme riski bulunuyor.

Artan yönde, ilk direnç 215 dolar seviyesine yakın. Ancak, ana engeller hala 220 ve 225 dolar seviyelerine yakın.

Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC) ve EOS Fiyat Analizi

Binance Coin (BNB) fiyatı son zamanlarda geriledi ve 15.00 dolar destek alanının altına düştü. BNB fiyatı 14.50 dolarlık desteğin altına bile girdi ve şimdi zararları birleştiriyor. Artan yönde, 14.80 ve 15.00 dolar seviyelerinde dirençler var. Olumsuz tarafı, ana destek 14.20 dolar seviyesine yakın.

Litecoin fiyatı düşüyor ve son zamanlarda 45.00 dolar ve 44.50 dolar destek seviyelerinin altına düştü. LTC fiyatı şimdi 43.20 dolar desteğine yaklaşıyor. Eğer 43.20 dolarlık desteğin üstünde kalmazsa, ayılar 41.00 dolarlık destek alanını yakın vadede hedefliyor.

EOS fiyatı 2.60 dolar destek alanının üzerinde kalamaz ise 2.50 dolar alanına doğru kayıyor. Fiyat düşmeye devam ederse ayılar fiyatı 2.35 dolar seviyesine yönlendirecek. Artan yönde, 2.60 dolar ve 2.65 dolar seviyelerinin şimdi engel olması bekleniyor.

Kripto para piyasası saatlik grafiğe bakıldığında, 195 milyar dolar destek alanının altında sabit bir düşüş kaydedildi. Kripto para piyasası 188 milyar dolarlık desteği test ediyor ve zemini tutmaya çalışıyor gibi görünüyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version