Bitcoin Fiyat Analizi: BTC 8.000 Dolar mı Olacak?

Bitcoin, yükseliş momentumunun artmasıyla 7.500 dolar üzerine kadar çıkarak 7.100 dolarlık düzleme yerleşti.

BTC, yeni teknikler geliştikçe yeni yıldan önce 8.000 doların üstünde işlem yapma umudunu yeniliyor.

Kripto para birimi piyasasında yaşanan tatil öncesi volatilite, kılık değiştirmiş bir lütuf gibi. Pek çok geleneksel hareket içinde olanlar, yüksek volatilite nedeniyle dijital pazarı kapattı. Bununla birlikte, sektördeki insanlar aynı volatilite olmadan en azından uzun süre yaşayamazlar.

Bitcoin (BTC) geçen ay 8.000 doların altına daldı ve zararları 7.000 doların altına kadar uzattı. 6.500 USD'nin üzerinde oluşturulan destek Çarşamba günü görülen toparlanmanın temelini oluşturdu. Ayrıca, aynı seviyede oluşturulan çift tabanlı desen tersine son derece katkıda bulundu. Bitcoin, çok hızlı bir şekilde 7.000 doların üzerine çıktı. Etkileyici mum 7.200 dolar, 7.400 dolar seviyesine yükseldi ve hatta 7.500 dolar seviyesindeki kritik engellerin kırılmasına bile yaklaştı.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version