"Birleşmiş Milletler Blockchain'i Benimsemeli!"

Blockchain teknolojisiyle ilgili araştırmalarını hızlandıran Birleşmiş Milletler (BM), genel sekreterinin yaptığı açıklamalara göre Blockchain ile ilgili çalışmaların ciddi şekilde artırmış ve benimsenmiş görünüyor.
Birleşmiş Milletler genel sekreteri Antonio Guterres, Blockchain teknolojisinin BM için son derece önemli bir teknoloji olduğunu ifade ediyor.
BM bünyesi olarak gelecek dönemde Blockchain teknolojisinden sonuna kadar faydalanmak için çalışmalar yapmalarının artık bir gereklilik olduğunu belirten Guterres, Blockchain sayesinde Birleşmiş Milletler'in daha iyi ve gelişmiş noktalara geleceğinin altını çizdi.
Antonio Guterres'e göre, Blockchain teknolojisinin fayda sağlaması beklenen en dikkat çekici alanın "şeffaflık" olduğunu ifade ediyor.
Bu bağlamda, Guterres'a göre Blockchain teknolojisi, birçok sorun için çözüm yolları sunabilir.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version