Şarkıcı Akon'dan Akon City ve Akoin Projesi!

Dünyada en çok sevilen şarkıcılardan olan Amerikalı Akon, verdiği bir röportajda "Akon City" adlı bir şehir inşa ettiğini açıkladı. Mart ayından beri Akon City konusunda yoğun bir şekilde kafa yorduğunu belirten Akon, Akon City'nin ekonomi modelinin de kripto para üzerine olacağını belirtti.
Akon, Akon City'in özelliklerini anlatırken şehrin içerisinde turist ve Akon vatandaşları için bir havalimanı olacağını anlattı. Şehrin ekonomisi ise "Akoin" adlı bir kripto para ile tanımlanacak.
Akon City'nin söylenene göre 10 yıl içerisinde tamamlanması ihtimali var. Senegal Devlet Başkanı Macky Sall tarafından bizzat Akon'a verilen 2000 dönümlük araziye inşa edilmesi beklenen şehir, yakınlık olarak Senegal'in başkenti Dakar'a da oldukça yakın olacak. Amerikalı şarkıcı Akon; geçtiğimiz yıllarda Senegal, Gine, Benin gibi Afrika ülkelerine elektrik kaynağı yaratmak adına çalışmalara da katılmıştı.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version