Ünlü İsimden Bitcoin Açıklaması: “10 BTC 20 Yıl Sonra Hayatımızı Değiştirecek”

Bitcoin’inden daha birçok kişinin haberi yokken, Bitcoin'in ilk dönem yatırımcılarından biri olan Charlie Shrem, önümüzdeki 20 yıl içerisinde ortalama 5-10 BTC alan insanların gelecekte çok varlıklı olacağına inanıyor.
Shrem; yaptığı açıklamada, “Doğrusu, Bitcoin’i her daim elde tutmak daima en iyi yöntem, 5-10 BTC almak ve bunları bir soğuk cüzdanda saklayarak 20 yıl boyunca münkün olduğunca onlara dokunmamak. Gerçekten 20 yıl sonra 5-10 Bitcoin’in hayatınızı değiştirecek ciddi anlamda çok yüksek bir miktarda elinizde para olacağını düşünüyorum. Dilediğiniz her şeye harcayabileceksiniz.” sözlerini belirtti.
10 Bitcoin bugün ortalama 92 bin dolar ediyor. Bugüne kadar yaşanan boğa koşularına baktığımız zaman Charlie Shrem’e hak vermemek de elde değil. Belki de gelecekte 1 BTC’ye sahip olan birinin hayatı önemli ölçüde değişecek.
Charlie Shrem'in açıklamasına benzer bir açıklama da geçtiğimiz günlerde Binance'in CEO’su Changpeng Zhao’dan gelmişti. Sosyal Medyada CZ olarak bilinen Changpeng Zhao, 21 milyon Bitcoin ve 7 milyar insan üzerinden yaptığı hesaplamayla, gelecekte 1 BTC’ye sahip bir kişinin matematiksel olarak dünyanın en zengin 1000’de 3’lük dilime girebileceğini belirtmişti.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version