IOTA, Kullanıcılarının Fikirlerini Bekliyor!

IOTA, iklim değişikliği için IOTA protokolü geliştirme konusundaki fikirlerini paylaşması ve üyelerinden inovasyonu desteklemesi için topluluğunu heyecanlandıran bir duyuru yayınladı.

IOTA, topluluk üyelerini daha fazla IOTA gelişimi ve çevrenin geleceğini birlikte inşa etmek üzere iklim eylemine katılımı hakkında fikirlerini paylaşmaya davet ediyor.

IOTA’nın İklim KIC’ine katılımı
Bir süre önce, IOTA iklim değişikliği ile ilgili etkinliğe katıldığını duyurdu: İklim KIC. ekibi, çevrenin uzak geleceğini zedeleyen geleneksel kısa vadeli kararlar modelini kırmayı planlıyor ve toplumdan fikirlerine yönelik olarak farklı bir kavram sunmasını istiyor. Ayrıca IOTA protokolünün gelecekte çevreyi korumaya ve iyileştirmeye nasıl yardım edebileceğini; tüketim, mal üretimi ve ilgili diğer konular hakkında da kullanıcılardan katkı beklediğini belirtti.

IOTA’nın blog yazısında şu ifadeler geçiyor:
Bunu, IOTA topluluğunun içinden gelen yenilikçi düşünürlerle birlikte yapmayı hedefliyoruz. Sizi, tüm tüketim, üretim veya yatırım sistemlerini daha ileriye dönük kararlara ve eylemlere doğru değiştirme gücüne sahip deneyler tasarlamada somut bir şekilde yer almaya davet ediyoruz.”
IOTA yenilikçi fikirler arıyor

IOTA aktif topluluk üyeleriyle işbirliği yapmak, yenilikçi fikirlerini dinlemek ve destek olmak istiyor ve şöyle diyor:
Bu vizyonun hizmetinde, topluluğumuzdan geleceği yaratan, onu inşa ederek kendiliğinden yenilikleri desteklemek istiyoruz. Topluluktaki fikirler ve duygular hakkında daha iyi bir fikir edinmek ve IOTA'nın sürdürülebilir ve uzun vadeli bir toplumun bel kemiği haline gelebileceğini keşfetmek istiyoruz.
Blog makalesi, IOTA'nın gezegenin ekosistemlerini kurtarmaya ve insan geçim kaynaklarını iyileştirmeye yardımcı olacak yenilikçi çözümler bulmak istediğini özetliyor.

YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version