Icrypex'ten Bir İlk! 🔥 Bitcoin - Altcoin İşlemlerinde 500 TL Cebinde Kalsın!


Türkiye'nin kripto para borsası
Icrypex'in diğer borsalara göre öne çıkan belli başlı4 özelliğini bu yazıda sizlerle paylaşmak istedik. İsterseniz bu linkten detaylarına ulaşabilirsiniz. http://bit.ly/2rkb9Db

1- Icrypex, piyasa yapıcı işlemlerinizi ücretsiz yapmanızı sağlıyor, komisyon almamanın yanında  10.000'de 5 oranında da komisyon hediye ediyor. Verdikleri bilgiye -göre kişi başı kazanılacak toplam komisyon hediyesi de 500 TL ile sınırlı olsa da her yaptığınız işlemde ödediğiniz komisyonlar işlemin büyüklüğüne bakılmaksızın alım satım işlemi gerçekleştikten sonra hesabınıza geri yatıyor.

2- Diğer borsalardan kendini ayıran bir diğer özelliği ise 7/24 istediğiniz an çağrı merkezi hizmeti alabilmeniz. Icrypex, üye olduktan sonra sizlerin tüm sorularına, yatırım tavsiyesi vermeden yanıt vediklerini ifade ediyor. Kendi deneyimlerimize göre de üye olduktan kısa bir süre sonra Icrypex'in özel destek uzmanı sizi arıyor ve  istediğiniz zaman sizinle birebir ilgileniyor.

3- Icrypex'in paylaştığı bir diğer bilgiye göre, kullanıcısı olun veya olmayın; kendileri ile iletişime geçtikten sonra bizzat Icrypex'in ofisini ziyaret edip ücretsiz bir şekilde eğitim alabilirsiniz.

4- Icrypex, Tether şirketinin USDT coin'i ile değil, bizzat Amerikan doları ile işlem yapabilme fırsatı sunuyor.

Icrypex hakkında çok daha detaylı bilgi almak isterseniz hemen aşağıdan videomuzu izleyebilir ve bu linkten inceleyebilirsiniz. Ayrıca yorumlarınızı da bekliyoruz! 😊
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version