Ethereum Düşecek Mi? Ayıların Odaklandığı Seviye Neresi?

Ethereum'da Ayıların Odaklandığı Seviye. ETH Düşecek Mi?
Ethereum şu anda 170 dolarlık seviyelerde yer alıyor. Bu seviye Ethereum’un dolar karşısında değer kaybettiği bir seviye. Bitcoin fiyatı da 8 bin dolarlık destek alanının üzerinde bir araya geliyor.

Saatlik ETH / USD grafiği üzerinde 176 dolara yakın direnç gösteren yeni bir bağlantı eğilimi söz konusu. Fiyatın, 180 dolarlık direncin altında olduğu sürece düşmeye devam etmesi bekleniyor.

Ethereum fiyatı, ABD Doları karşısında, Bitcoin’e benzer bir düşüş eğilimine işaret ediyor. ETH ayıları 164 doları, hatta 160 doları test ediyor gibi görünüyor.
Ethereum Fiyat Analizi

Son zamanlarda, Ethereum'da ABD Doları karşısında 180 dolarlık desteğin altına doğru bir düşüş yaşandı. Dahası, ETH fiyatı 178 dolar destek ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına düştü.

Daha sonra, 172 dolar seviyesinin yakınında destek buldu ve ters bir düzeltme başlattı. 175 dolar direnç alanının üzerinde bir kırılma oldu. Bununla birlikte, yukarı yönlü hareket 177-175 dolar direnç alanı ile sınırlandı.

Ek olarak, fiyat yüzde 23,6 Fib geri çekilme seviyesinin üzerinde kalamadı ve 186 dolar seviyesinden 172 dolar seviyesine düştü. Başlangıçta, fiyat 172 dolarlık desteğin üzerinde konsolide oluyor ve 176 dolarlık birçok engelle karşı karşıya.

Daha da önemlisi, saatlik ETH / USD grafiğinde 176 dolara yakın bölgede direnç gösteren yeni bir bağlantı eğilimi bulunuyor. Trend çizgisi direncinin üstünde, 100 saatlik basit hareketli ortalama, direnç görevi görecek 178 dolar seviyesinin yakınında yer alıyor.

Ayrıca, ana direnç 180 dolar seviyesine yakın. Son kilit düşüşün yüzde 50 Fib geri çekilme seviyesi ile 186 dolardan 172 dolara kadar düştü. Bu nedenle, Ethereum fiyatı iyi bir toparlanma başlatmak için 178 ve 180 dolar direnç seviyelerini kırmalı.

Tersine, fiyat toparlanamaz ise 172 doların altına düşmeye devam edebilir. 172 dolar desteğinin altına doğru bir düşüşün olması durumunda, fiyatın 166 dolar ve 164 dolar destek seviyelerine doğru düşmesi muhtemel.

Asıl destek, boğaların durması muhtemel olduğu 160 dolarlık alana yakın bir bölgede yer alıyor. Herhangi bir diğer kayıp, belki de fiyatı 154 dolar seviyesine doğru itebilir.
Grafiğe bakıldığında, Ethereum fiyatı 178 dolar ve 180 dolar direnç seviyelerinin altında bir miktar düşüş işareti gösteriyor. Bu nedenle, 172 dolar destek alanının altında daha fazla olumsuzluk riski devam etmekte. Sadece 180 doların üzerinde bir değer, düşüş eğilimini olumsuz etkileyebilir ve yakın vadede iyi bir toparlanma başlatabilir.

ETH Teknik Göstergeler

Saatlik MACD - ETH / USD MACD şu an düşüş bölgesinde düz.

Saatlik RSI - ETH / USD için RSI şu anda 50 seviyesinin üzerinde durmakta zorlanıyor.

Ana Destek Seviyesi - 172 dolar.

Ana Direnç Seviyesi - 180 dolar.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version