Binance'in CEO'su CZ: "Türkiye Doğru Adımları Atarsa Finans Merkezi Olur"

Dünyada kripto para denince akla ilk gelen borsalardan biri olan Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao, Türkiye ziyareti sonrası değerlendirmeler yaptı. Konuşması sırasında Türkiye’nin kripto para sektöründe liderlik rolünü üstlendiğini belirtti.
Anadolu Ajans'a konuşan CZ, Türkiye piyasasının kendileri için önemi ve piyasaya yönelik gelecekteki planlarından bahsetti.
Cumhurbaşkanlığı Yıllık Planı’nda yer alan, Türkiye’nin dijital parası hakkında da değerlendirmelerde bulunan CZ'nin ifadeleri şu şekildeydi:
Türkiye, kripto para sektöründe liderlik rolünü üstlenmekte ve finansal teknolojilerin gelişmesine yönelik adımlar atmakta. Türkiye doğru adımları atmaya devam ederse eğer yakın gelecekte finans teknolojileri alanında en önemli oyunculardan biri olacaktır.
Türkiye Piyasası Çok Önemli
Türkiye’nin kripto para sektörü için önemini pek çok kez dile getiren CZ, geçtiğimiz günlerde de Binance üzerinde Türk Lirası desteğini aktif etmişti.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version