Brave Browser, IOS Kullanıcılarına BAT Ödülleri Vermeye Başladı!

iPhone kullanıcıları sonunda Brave Browser'u kullanabilir hem de reklamları izleyerek BAT token kazanabilirler. Blockchain tabanlı tarayıcı, artık reklamları izleme karşılığı olarak iOS kullanıcılarına Basic Attention Token (BAT) ile ödüllendirecek.

Reklamsız Kullanım Özelliği Devam Ediyor
Brave Browser'ı kullanan kullanıcılar, tarayıcı ayarlarından özelliği devre dışı bırakarak reklamsız kullanım deneyimini tercih etmeye devam edebilir. Ancak reklam gelirinin %70’inden komisyon almak bu deneyimi tatmak için gerçekten iyi bir teşvik gibi görünüyor. Yine de kullanıcıların tamamen tercihine sunulması da ayrı güzellik katıyor.
Mozilla Firefox'un kurucu ortaklarından olan Brendan Eich tarafından sunulan tarayıcı, Mart ayından bu yana Android kullanıcılarına BAT ödülleri kazandırdı; lakin iPhone kullanıcılarına Brave Browser'ın reklam sisteminin IOS işletim sistemine entegre edilmesinin zorluğundan bahsedilmişti. Bu noktada hazırlıkların 7 aydan daha uzun sürdüğünü görüyoruz.

Google'a ait olan Chrome Browser, sektörde hâlâ önde gelen güç olmaya devam etse de, Brave Browser muazzam bir pazar payına sahip, para kazanmaya ve kazandırmaya devam ediyor.  Brave Browser'ın geliştirici ilişkileri başkanı Jonathan Sampson açıklamasına göre:
Son zamanlarda kripto para dostu Brave Browser'ın ayda dokuz milyondan fazla aktif kullanıcısı mevcut.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version