Bitcoin'de Ortalık Toz Duman! Şimdi Ne Olacak?

Başta Bitcoin olmak üzere kripto paralarda birkaç gündür başlayan düşüş yönlü eğilim, bugün de hız kesmeden devam ediyor.

Yazının yazıldığı sırada Bitcoin 7.134 Dolar seviyelerine kadar bir düşüş meydana gelmiş durumda.

Akla ilk gelen Altcoin'lerden olan Ethereum'a bakıldığında ise ETH'de düşüşe devam ederek 149 Dolardan işlem görmeye devam ediyor.
Düşüşten nasibini alan bir diğer altcoin ise Ripple, XRP an itibariyle 0,23 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

2019'un sonlarına doğru yaklaştığımız bu günlerde Bitcoin ve kripto para dünyasında yaşanan bu hızlı düşüş, büyük-küçük yatırımcının kafasını fazlasıyla karıştırmış durumda. Düşüşün devam etmesi durumunda ise bir sonraki kilit desteğin 6.000 Dolar seviyeleri olduğu ifade ediliyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version