Bitcoin'de 3.5 Yıl Sonra Bir İlk Mi Oluyor?

Dünyanın en büyük ve önde gelen kripto parası Bitcoin’in haftalık grafiğinde 50 ve 100 haftalık ortalamalar, giderek yakınlaşıyor. Kesişim gerçekleşirse ortalama 3,5 yıl sonra bir ilk gerçekleşecek.
Bitcoin, 50 haftalık hareket ortalamasıyla 100 haftalık hareket ortalaması git gide birbirine yaklaşmakta olan bir durum var ve bu durum, lider kripto para olan Bitcoin'in haftalık grafiğinde "Golden Cross" potansiyeli olduğunun açık bir göstergesi gibi görünüyor.
Yakın zamanda iki hareketli ortalamanın kesişmesi durumunda, bu formasyon lider Bitcoin'de 3,5 yıl sonra ilk defa görülmüş olacak.
Golden Cross, büyük bir rallinin başlangıcını hazırlayabilecek işaretlere sahip teknik bir grafik modelidir. Bu tarz bir kesişim daha önce 2016 yılı Mayıs ayında görülmüş ve oluşan hava ile 438 dolar seviyelerinde gezinen Bitcoin, 2017 yılı sonuna geldiğimizde 20.000 dolara kadar yükselmişti. Coindesk analistlerinden Sebastian Sinclair’e göre beklenen kesişim, Aralık ayı sonu veya 2020 yılının başlarında gerçekleşecek.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version