Bitcoin Düşmeye Devam Edecek Mi? İki Altcoin'den Etkili Bir Yükseliş Geldi!

Bitcoin Düşmeye Devam Edecek Mi

Bitcoin'in fiyatı 13 Kasım 2019’da günlük işlem modelini sürdürdü. Bitcoin 9.000 Dolar desteğini kaybettikten az bir süre sonra 8 bin 800 doların altında seyretti.

Bitcoin 9 Bin Doların Altında!
Coin360'tan elde edilen veriler BTC - USD için başka bir cılız günün olduğunu göstermekte. Son 12 ve 24 saatte az bir ilerleme kaydedilmiş durumda.
Hafta, BTC'nin 9 bin ile 9 bin 500 dolar arasında bir ticaret koridorundan çıkması ve şimdiye dek geri kazanamamasıyla başlamıştı.
Analiz uzmanlarına göre Bitcoin daha uzun vadeli piyasa umutları karşısında geniş çapta yükselişini sürdürdü. Ancak şimdi kısa vadeli bir düşüş olabileceği ifade ediliyor.

Filbfilb, Salı günü yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Genel eğilim aşağı yönde ve hacim hâlâ düşüşte.
Filnfilb'in bu görüşüne katkıda bulunan Michaël Van De Poppe; daha önce, yükseliş sinyalleri kaçınılmaz kalırsa BTC / USD'nin 8 bin 400 Dolarlara kadar düşebileceğini ifade etmişti. Poppe'nin belirttiği gibi bu rakam, Borsa Akış modelinde öngörüldüğü gibi, bu yıl Bitcoin için ortalama fiyattan sadece 100 $ aşağıda yer alıyor.

Bununla birlikte, Perşembe günü yatırımcıları yorabilir, haftalık performans yüzde 6 azalışa işaret etse de genel olarak azalış seviyesinin yüzde 5 olabileceğini ifade etti.

Michaël Van De Poppe, bu “değişken” fiyat davranışının kendi başına bir düşüş işareti oluşturmadığını savundu.

Neo, Altcoin Rönesansına Devam Etti
Tüm bunların yanında, altcoin piyasasında bazı kripto paralar dikkat çekici hareketler ile yatay yönde bir sıçrayış gerçekleştirdi.
altcoinler yükselecek mi

Piyasa değeri ile ilk 20 kripto para birimlerinden biri olan Neo (NEO) ve Binance Coin (BNB), sırasıyla %13,1 ve yüzde %6,55 artış elde ederek gün boyunca açık kazanan coin oldular.
NEO, son günlerde hareketini yukarı momentum üzerine inşa ediyordu.
En büyük altcoinlerden biri olan Ethereum (ETH) %1'den biraz daha fazla artarak 187.70 $'a yükseldi.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version