ABD Kripto Firmaları Yakında Başka Bir Bankacılık Seçeneğine Sahip Olacak

ABD'de Kripto Paralarla ile çalışan firmalar için işler biraz daha kolaylaşıyor olabilir.

Kendisini bir bankacılık hizmet platformu olarak tanımlayan İngiltere merkezli Cashaa, ABD doları cinsinden kripto şirketleri için banka hesapları açmak üzere.

Yeni hesaplar 25 Kasım’da uygulamalara açık hale gelecek ve Cashaa küresel çapta tüm ülkelere erişimi olan tam bankacılık özellikleri sunduğunu ve yaptırımları yargıladıklarını söyledi.

Cashaa'nın baş ürün sorumlusu Archit Aggarwal ayrıca, hesapların ABD’de geçerli olacağını ve otomatik takas odasına (ACH) ve SWIFT ağlarına "tam erişime" sahip olacağını söyledi. Kripto ve diğer "yüksek riskli" firmaların, 250.000 CAS - Cashaa'nın kendi belirteçleri olan hesap kurulum ücretini ödemeleri gerekecek. CoinMarketCap verilerine göre, jetonun şu anki fiyatı olan 0.006306 olan 1.576 dolar.

Şirket ayrıca, yeni firmalara daha hızlı bir ilişki kurmanın yanı sıra hesap reddetmelerini azaltmak için "ön uygunluk ekibi" oluşturduğunu da belirtti.

Aggarwal, "Ön uygunluk ekibimiz çalışmaya başladığından beri, İngiltere’de düzenlenmiş ortak kuruluşlarımızla işe başlama hızımız ikiye katlandı. ABD bankası ile ortaklık yapmak hizmetlerimizi ABD’ye genişletmemize ve mevcut müşterilerimize daha fazla fırsat sunmamıza yardımcı olacak" dedi.

ABD'deki kripto endüstrisi şirketleri ve diğer yargı bölgeleri, onlara hizmet verecek bankaları bulmak için geleneksel olarak mücadele etti. Yapsalar bile, hesaplar kripto para birimlerinin algılanan riskleri hakkında herhangi bir uyarı veya uyarı yapılmaksızın kapatılabilir. Bu nedenle, diğer daha geleneksel endüstrilerin standart olarak bekledikleri gibi firmaların normal günlük işler yapmalarına izin veren nispeten az sayıda kripto dostu banka vardır.
Böyle bir sığınak, bu ayın başlarında New York Borsası'nda listelenen Silvergate Bank'tır.
Cashaa'nın kurucu ortağı ve pazarlama başkan yardımcısı, geçen hafta yapılan duyuruda, "Geleneksel bankalar şu anda kriptoyla ilişkili işletmeleri tercih ediyor" dedi. “ABD doları hesaplarının eklenmesi, kripto topluluğu ve bizim için önemli bir kilometre taşıdır.”
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version