Opera Tarayıcısına Bitcoin ve Tron Ödeme Desteği Geliyor!

Dünyaca ünlü Opera Tarayıcı, Bitcoin ve Tron ile ödeme desteği getirdiğini duyurdu.
"Ethereum (ETH) için mevcut desteğimizden sonra, sürüm 54 ile dünyanın en popüler kripto para birimi olan Bitcoin (BTC) için destek sunuyoruz. Artık kripto para cüzdanınıza Bitcoin eklemeyi seçerek internet üzerinden Bitcoin göndermeyi ve almayı sağlayabilirsiniz."
Opera Tarayıcı kullanıcıları artık cüzdanlarına Ethereum'dan sonra Bitcoin kartı ekleyerek, Bitcon göndermeye/almaya başlayabilirler, kripto para ödeme sistemini destekleyen satıcılara çevrim içi ödeme yapabilir, cüzdandan cüzdana kripto para gönderebilir ve DAppler ile etkileşime girebilirler.
Android için yeni Opera, EOS ve Ethereum'un yanı sıra en büyük DApp ekosistemlerinden biri olan Tron DApplere de destek ekledi.
Yıllardır süren hangi web tarayıcının daha hızlı, işlevsel ve güvenli olduğuna dair tartışmalara, Opera yeni bir parametre kazandırmış gibi görünüyor.
YASAL UYARI: Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Boxed Version